Corona en Leestjeskermis

Gepubliceerd op 3 mei 2020 om 12:40

De coronacrisis heeft ons nu reeds enkele weken in bedwang. De, noodzakelijke, maatregelen om deze epidemie te bestrijden hebben niet alleen een invloed op ons familiaal en professioneel leven, maar ook onze vrije tijd leidt eronder.

Door deze maatregelen wordt de werking van de verenigingen en zaakvoerders sterk bemoeilijkt. Een stoet van deze omvang kan enkel succesvol zijn indien elke deelnemer zich goed kan voorbereiden en dit lijkt steeds meer in het gedrang te
komen.
Daarom hebben wij als bestuur de, jammerlijke maar doordachte, beslissing genomen om de stoet dit jaar niet te laten doorgaan.
Wij blijven de ambitie hebben om een stoet te organiseren voor de verenigingen en zelfstandigen van Lievegem en daarom zetten wij vanaf nu alles in het werk om een succesvolle stoet te organiseren in 2021. Voorlopig voorzien wij als nieuwe datum zondag 12 september 2021. Zonder tegenbericht kan u uw inschrijving voor deelname aan deze stoet behouden en mag u rekenen op dezelfde voorwaarden als voorheen.

Wij stellen dus alles in het werk om de mosselsouper van 12 september en kermisdag op woensdag 16 september te laten doorgaan. Uiteraard rekening houdende met de richtlijnen die de overheid ons oplegt.

Bij vragen hierover kan u ons steeds mailen op info@leestjeskermis.be.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.